פאי תפוחים קלאסי
המתכון פאי תפוחים קלאסי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה. צופה הדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 265 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר חום, בצק פאי מושלם למתכון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו סופגניות אפויות פאי תפוחים, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
קמח קלות את האצבעות. ביד אחת, קירבו את האגודל והאצבע המורה על קצה קרום הבצק המוכן ליצירת פסגות קטנות לאורך כל הדרך. השתמש ביד השנייה שלך כדי לייצב את צלחת העוגה. להקפיא 10 דקות או עד המשרד.
זורקים יחד תפוחים ו -5 המרכיבים הבאים (דרך קינמון) בקערה. מסדרים מילוי בצק בעיגולים קונצנטריים.
מברישים את קצוות הבצק העליונים בחלבון ביצה ומפזרים סוכר טורבינדו.
אופים באמצע התנור במשך 40-50 דקות או עד שהקרום מזהיב והתפוחים רכים. (אם הקרום הופך חום מדי, מכסים בנייר כסף.)
מעבירים לרשת, ומברישים מילוי בריבה; תן להתקרר. פורסים ומגישים מעט חם או מגניב.