קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים שמנת חמוצה דלוקס

פאי תפוחים שמנת חמוצה דלוקס
מתכון שמנת חמוצה פאי תפוחים Deluxe מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-8 מנות. יש קינוח זה 297 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאי תפוחים שמנת חמוצה דלוקס, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לחץ על קרום העוגה לתוך ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את השמנת החמוצה, ביצה ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים תפוחים ומערבבים למעיל. לגרד את התערובת לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לשימור,לשימור,
5
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד העוגה אפייה, להכין את הציפוי בקערה בינונית. מערבבים יחד 1/3 כוס קמח, 1/3 כוס סוכר, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
לאחר זמן לאפות 30 דקות עבר, לכסות את החלק העליון של העוגה עם ציפוי פירור, ולהמשיך לאפות במשך 15 דקות, או עד ציפוי הוא השחמה קלות ותפוחים רכים. אפשר לעוגה להתקרר, ואז לקרר עד צונן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן