פאייה בסגנון ונציאני דורשת בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 74 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 1076 קלוריות. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, חתיכות ספגטי שבורות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. מתכונים דומים: פאייה בסגנון ונציאני, צדפות בסגנון ונציאני, ו צ'יפינו בסגנון ונציאני.
הוראות
1
שים את הנקניקיות במחבת קטנה עם 3/4 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים את הנקניקיות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בינתיים מחממים את הציר והזעפרן בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מחממים סיר כבד גדול או מחבת עמוקה, על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית הבתולי. כשהשמן מעשן מוסיפים את העוף ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם. משחימים את העוף במשך כמה דקות מכל צד, ואז מוציאים אותו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
4
מוסיפים את הנקניק מבושל נקוב ופריך את התרמילים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
5
מוציאים את הנקניקיות וחותכים אותם לגושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
מוסיפים את החמאה לסיר ונותנים לה להמיס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הפסטה לחמאה המומסת ומניחים לה לצלות כמה דקות, ואז מוסיפים את הבצל והשום. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים את עלה הדפנה ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
חמאה
שום
בצל
פסטה
טוסט
8
מוסיפים את האורז ומערבבים לאיחוד, ואז מתפיחים את הסיר עם היין הלבן, תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מכניסים את העוף והנקניקיות לסיר, יוצקים פנימה את ציר הזעפרן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
עוף שלם
זעפרן
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מכסים את הסיר במכסה הדוק ומבשלים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את פירות הים והעגבניות ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 עד 4 דקות נוספות. אם משתמשים במולים, מבשלים עד שהמולים פתוחים. מחק כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מולים
שרימפס
12
הסר את המפרץ וזורק.
13
מעבירים את הפאייה לפלטת הגשה גדולה, מעליהם בזיליקום ומגישים.
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. האסינדה לופז דה הרו טמפרניו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
האסינדה לופז דה הרו טמפרניו
יישונו הקצר, 3-4 חודשים בחביות חדשות, מספק את מורכבות היין, המלווה בפירות אדומים וניחוחות ליקוריץ האופייניים לזן. יין טעים, עשיר בטעמים פירותיים עם מבנה טאנין מתוק שמשאיר טעם לוואי ארוך.