פאייה בסגנון ספרדי עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 1233 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שרימפס מתובל, פלפל, בצלים לחתוך בקירוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות ו-30 דקות. נסו פאייה בסגנון ספרדי, פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה, ו פאייה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת פאייה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית ואז נקניק טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לטגן במשך כ 5 עד 8 דקות, או עד נקניק הוא השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
3
מוסיפים עוף ונקניק יבש למחבת ולטגן 5 עד 8 דקות, או עד שהעוף מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את השרימפס והטחון רק עד שהחסילון מתחיל להפוך לאדום ומתלתל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
5
הסר את כל הבשר מחבת פאייה, באמצעות כף מחורצת, ומניח אותם על מגש עוגיות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
6
במחבת פאייה ריקה עכשיו, להזיע את הגזרים, בצל, וסלרי במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים שום וקמח עם ירקות עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
8
מוסיפים את אורז הריזוטו, מערבבים ומטגנים עד שהדגנים הם פנינים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ריזוטו
דגנים
9
הוסף יין לבן, ולאפשר לבשל למטה עד כמעט נעלם לחלוטין. ואז להתחיל להוסיף מרק, על 2 מצקות בכל פעם, כל 7 עד 8 דקות עד 40 דקות עברו, או עד מרק הוא משולב באופן מלא אורז וירקות ואורז הוא רך אבל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
יין לבן
מרק
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מערבבים בשר ופירות ים בחזרה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי ים
בשר
11
1 זעפרן קורט
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
12
מחממים סיר רוטב גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מוסיפים קותלי חזיר ושמן זית. לאפשר caramelize, שני הצדדים, במשך כ 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן זית
14
מוסיפים גזר, בצל וסלרי, מערבבים היטב. פרוסת נורה של שום לשניים. עם כף עץ, לדחוף תערובת בצד כדי ליצור מקום בתחתית הסיר עבור caramelizing השום.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
15
מניחים כל צד של השום לתוך סיר, צד השום למטה. השאר לקרמל במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
מערבבים בפפריקה, רסק עגבניות, מחית עגבניות, ציר עוף, עלי דפנה ומים. אפשר להתבשל עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מחית עגבניות
עלי דפנה
פפריקה
מים
17
דלגו על כל שומן שנוצר והוסיפו זעפרן. אפשר להתבשל עוד 30 דקות. מסננים ומקררים כדי להתקרר.