קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

פארו עם פסטו גס

פארו עם פסטו גס
פארו עם פסטו גס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו טריז גבינת פקורינו, שום, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פארו עם פסטו גס, Cheesy Pesto Farro, ו סלט פארו עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את פארו ומערבבים לשלב. להפחית את החום נמוך ומבשלים את פארו, מכוסה, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
3
מסננים פארו ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בינתיים, במעבד מזון לשלב את הפטרוזיליה, בזיליקום, טימין, ושום. דופק עד עשבי תיבול קצוצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
באזיל!באזיל!
עשבי תיבולעשבי תיבול
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את שמן הזית, חומץ, מלח ופלפל. דופק שוב עד עשבי תיבול לעשות תערובת גסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלחמלח
6
לזרוק את פארו חם עם פסטו גס.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
פסטופסטו
7
העברה לקערה הגשה. באמצעות מקלף ירקות על טריז הגבינה לעשות על 1/2 כוס שבבי גבינה. למעלה פארו עם שבבי הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קערהקערה