פארו עם פסטו גס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו טריז גבינת פקורינו, שום, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פארו עם פסטו גס, Cheesy Pesto Farro, ו סלט פארו עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את פארו ומערבבים לשלב. להפחית את החום נמוך ומבשלים את פארו, מכוסה, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
3
מסננים פארו ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בינתיים, במעבד מזון לשלב את הפטרוזיליה, בזיליקום, טימין, ושום. דופק עד עשבי תיבול קצוצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שום
באזיל!
עשבי תיבול
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים את שמן הזית, חומץ, מלח ופלפל. דופק שוב עד עשבי תיבול לעשות תערובת גסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חומץ
פלפל
עשבי תיבול
מלח
6
לזרוק את פארו חם עם פסטו גס.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
פסטו
7
העברה לקערה הגשה. באמצעות מקלף ירקות על טריז הגבינה לעשות על 1/2 כוס שבבי גבינה. למעלה פארו עם שבבי הגבינה ומגישים.