פג'יטה פיתות
פג'יטה פיטאס לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מ טעם הבית דורש עגבניות, גוואקמולה ושמנת, כוסברה וגבינת צ'דר. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיתות פיטה בקר, פיתות יווניות, ו פיתות ארוחת בוקר.
הוראות
גריל עוף, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
במחבת גדולה מטגנים בצל ופלפל ירוק בשמן עד שהוא פריך-רך.
דברים לחצאי פיתה; מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 325 במשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בינתיים, לרוטב, שלבו בקערה את הבצל, העגבנייה, הג ' לפנו, הכוסברה והשמן.
מגישים רוטב, גוואקמולה ושמנת חמוצה אם רוצים עם פיתות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר