קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ביצת ריביירה פאי

ביצת ריביירה פאי
פאי ביצים ריבריאני דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, קרום עוגה בלתי מוסווה, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cuervo Tradicional Riviera Margarita, אירופה 2012, חלק 2: הריביירה האיטלקית (וספגטי עם עגבניות ואנשובי), ו סלט חורף עם הארי ודוד אורגני ריביירה רויאל אגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל וטחון עד שקוף ופשוט זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
הסר מהחום, להעביר לקערה גדולה ולאפשר להתקרר בעת הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר 1 של קרום העוגה מוכן מהמקרר, ומניח בצלחת פאי ungreased, 9 אינץ'. לעצב את הקרום כדי להתאים את הצורה של המחבת עם חפיפה 1/2 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לתערובת הבצל, מוסיפים את הבשר, התרד, הגבינות, 4 ביצים בתוספת 1 חלמון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
בצלבצל
ביצהביצה
מלחמלח
חלמון ביצהחלמון ביצה
חםחם
8
מורחים תערובת לקרום מוכן. מכסים עם שאריות קרום העוגה; קצוות crimp ו ציון לפרוק.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
9
מברשת עם ביצה לבן ואופים עד חום זהוב, על 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו לעמוד לפחות 15 דקות לשרת חם או בטמפרטורת החדר.