פאי ביצים ריבריאני דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, קרום עוגה בלתי מוסווה, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cuervo Tradicional Riviera Margarita, אירופה 2012, חלק 2: הריביירה האיטלקית (וספגטי עם עגבניות ואנשובי), ו סלט חורף עם הארי ודוד אורגני ריביירה רויאל אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים בצל וטחון עד שקוף ופשוט זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
הסר מהחום, להעביר לקערה גדולה ולאפשר להתקרר בעת הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הסר 1 של קרום העוגה מוכן מהמקרר, ומניח בצלחת פאי ungreased, 9 אינץ'. לעצב את הקרום כדי להתאים את הצורה של המחבת עם חפיפה 1/2 אינץ ' סביב הקצה.