פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 403 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך טורטיות קמח חם, סלסה צ'ילה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, ו חצאית בגריל סטייק Fajitas (מתכונים דומים).
הוראות
1
שום פירה, מיץ ליים, שמן, פפריקה, כוסברה, כמון, מלח, ואבקת בצל ב ablender עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
העברת מרינדה toa שקית פלסטיק resealable ולהוסיף סטייק. Sealbag ולהפוך מעיל; צמרמורת לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
לעשות קדימה: סטייק יכול להיות מרין1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
הכן גריל לחום בינוני גבוה. (לחלופין, מחבת גריל היטה מעל חום בינוני גבוה.)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
Drizzlecabbage, בצל ירוק, בצל ירוק עם שמן 4tablespoons; העונה עם מלח ופלפל. גריל, מפנה מדי פעם, עד ירקות הםהארידו והתרככו, על 4 דקות רביעיות, 10-12 דקות עבור כרוב אנדוניון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ל-1 אננס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
בואו ירקות להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
כרוב הליבה לחתוך לתוך ביס-sizepieces יחד עם בצל ירוק ובצל. ירקות Tosschopped בקערה גדולהבצל, מיץ לימון, כוסברה, ולהישאר 2 כפות שמן; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר סטייק מן המרינדה, גרוטהעלייה; העונה עם מלח ופלפל.סטייק גריל עד בינוני-נדיר, על3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5-10 דקות לפניהתערובת.
7
מגישים סטייק עם ירקות, טורטיות, סלסה צ ' ילה מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.