אם יש לכם מלח, שקדים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פודינג אורז צ'אי, יסמין צ'אי פודינג אורז, ו Vanillan ופודינג צ'אי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את האורז והמים במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את מקלות הקינמון, אניס כוכב, ג ' ינג ' ר, הל, פלפל, ציפורן, ופירות יער allspice בשקית תבלינים רופפת, לסגור ולמקם את התיק בסיר.הגדר את הסיר על חום בינוני, לכסות, ולהביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר כיסוי, ולהוסיף את שעועית אדזוקי. המשך לבשל, ולבדוק לבחוש לעתים קרובות.כאשר המים נספגים, מנמיכים את החום ומוסיפים את משקה חלב הקוקוס בהדרגה, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מעת לעת עד החלב נספג.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוס
שעועית אדזוקי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
הסר את שקית התבלינים ותבלינים גדולים, ומערבבים את סירופ מייפל ומלח.