פודינג אורז קרמי עם קומפוט ברי Boozy
פודינג אורז קרמי עם קומפוט ברי Boozy עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מעגבניות משומר יש 20 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כוס יין, אוכמניות כוס, ¾ כוס פודינג אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פודינג אורז Goji Berry, פודינג אורז קוקוס עם רוטב ברי, ו פירות יער שתויים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ברי compote הראשון.
יוצקים את היין, הסוכר והקינמון בסיר קטן וחום בעדינות עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את האוכמניות (אני שומר כמה פופ על גבי הקומפוט לפני ההגשה) ומביאים לרתיחה. להפחית להרתיח במשך כ 20 דקות עד אוכמניות רכים. כפית את פירות יער לתוך קערה ולהמשיך להרתיח את היין עד שהוא מופחת בחצי.
תן לו להתקרר קצת ולאחר מכן להסיר את מקל הקינמון ושופכים את פירות יער בחזרה.
בעוד הגרגרים רותחים משם, להתחיל על פודינג האורז.
יוצקים את האורז למחבת גדולה, יחד עם חלב וסוכר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום למטה נמוך ומבשלים עד שהאורז הוא שמנת ומכרז. זה צריך לקחת בערך 10-15 דקות. ודא שאתה מערבב אותו באופן קבוע, אז זה לא מקל. מערבבים בוניל.
מגישים את האורז שמנת בקערות העליון עם קומפוט ברי.
התפעלו מהפודינג השמח שהכנת. תאכל קצת ואז תחזור לשניות.