פודינג בראוני
אם יש לכם חמאה, ביצים, ליקר פרמבואז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג בראוני, פודינג בראוני, ו פודינג בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה קלה 2 ליטר (9 על ידי 12 על 2 אינץ') צלחת אפייה סגלגל. ממיסים את 1/2 פאונד של חמאה ומניחים בצד להתקרר.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הביצים וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 5 עד 10 דקות, עד עבה מאוד צהוב בהיר. בינתיים, לנפות את אבקת הקקאו וקמח יחד ולהניח בצד.
כאשר תערובת הביצים והסוכר מוכנה, להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את זרעי וניל, framboise, אם שימוש, ואת תערובת אבקת קקאו וקמח.
מערבבים רק עד בשילוב. עם מיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החמאה מקורר לערבב שוב רק עד בשילוב.
יוצקים את תערובת הבראוני לתוך המנה המוכנה ומניחים אותה בתבנית אפייה גדולה יותר.
הוסף מספיק של מי ברז החמים למחבת לבוא באמצע הדרך את הצד של המנה ואופים בדיוק 1 שעה. בודק עוגה מוכנס 2 אינץ ' מהצד ייצא 3/4 נקי. המרכז יופיע מאוד אפוי; קינוח זה הוא בין בראוני ופודינג.
אפשר להתקרר ולהגיש עם גלידת וניל.