קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בראוני

פודינג בראוני
אם יש לכם חמאה, ביצים, ליקר פרמבואז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג בראוני, פודינג בראוני, ו פודינג בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה קלה 2 ליטר (9 על ידי 12 על 2 אינץ') צלחת אפייה סגלגל. ממיסים את 1/2 פאונד של חמאה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הביצים וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 5 עד 10 דקות, עד עבה מאוד צהוב בהיר. בינתיים, לנפות את אבקת הקקאו וקמח יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כאשר תערובת הביצים והסוכר מוכנה, להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את זרעי וניל, framboise, אם שימוש, ואת תערובת אבקת קקאו וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מערבבים רק עד בשילוב. עם מיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החמאה מקורר לערבב שוב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את תערובת הבראוני לתוך המנה המוכנה ומניחים אותה בתבנית אפייה גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
הוסף מספיק של מי ברז החמים למחבת לבוא באמצע הדרך את הצד של המנה ואופים בדיוק 1 שעה. בודק עוגה מוכנס 2 אינץ ' מהצד ייצא 3/4 נקי. המרכז יופיע מאוד אפוי; קינוח זה הוא בין בראוני ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אפשר להתקרר ולהגיש עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים