פודינג הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג הודי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תבלין פשטידת דלעת, מולסה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה בסיר גדול, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים חלב למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים סוכר ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חלמונים ביצה), ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים תערובת קמח תירס למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 275 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד פודינג בקושי זז כאשר פאן הוא נגע. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. כיסוי וצינה 2 שעות.