פודינג הודי
פודינג הודי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך מולסה, חמאה, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי.
הוראות
מחממים תנור ל-275.להמס חמאה בסיר גדול, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים חלב למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים סוכר ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חלמונים ביצה), ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים תערובת קמח תירס למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 275 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד פודינג בקושי זז כאשר פאן הוא נגע. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. כיסוי וצינה 2 שעות.