קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד של הרגע האחרון

פודינג חג המולד של הרגע האחרון
לכו לחנות ותרימו קמח, גרסו מרמלדה כתומה, טריקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חמש דקות פופקורן לחג המולד, חג המולד עבור אנשים פאניקה ברגע האחרון: עוגות חמאה, ו חג המולד S לרגע האחרון פאניקה אנשים: ממתק מקל פאדג.

הוראות

1
חמאה וקו הבסיס של אגן פודינג 1.5 ליטר עם נייר greaseproof. בקערה גדולה, מערבבים את החומרים יחד, מוסיפים אותם אחד בכל פעם בסדר שהם רשומים, עד שהכל מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להטות את תערובת הפודינג לתוך האגן ולכסות עם מעגל של נייר greaseproof.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
3
מניחים את הפודינג על צלחת ומיקרוגל על בינוני במשך 20-25 דקות עד מבושל שיפוד מוכנס יוצא נקי. השאר לעמוד 5 דקות, ואז להתברר ולהגיש עם חמאת ברנדי ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.