קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד של הרגע האחרון

פודינג חג המולד של הרגע האחרון
לכו לחנות ותרימו קמח, גרסו מרמלדה כתומה, טריקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חמש דקות פופקורן לחג המולד, חג המולד עבור אנשים פאניקה ברגע האחרון: עוגות חמאה, ו חג המולד S לרגע האחרון פאניקה אנשים: ממתק מקל פאדג.

הוראות

1
חמאה וקו הבסיס של אגן פודינג 1.5 ליטר עם נייר greaseproof. בקערה גדולה, מערבבים את החומרים יחד, מוסיפים אותם אחד בכל פעם בסדר שהם רשומים, עד שהכל מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להטות את תערובת הפודינג לתוך האגן ולכסות עם מעגל של נייר greaseproof.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
3
מניחים את הפודינג על צלחת ומיקרוגל על בינוני במשך 20-25 דקות עד מבושל שיפוד מוכנס יוצא נקי. השאר לעמוד 5 דקות, ואז להתברר ולהגיש עם חמאת ברנדי ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.