ממרח אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גואקמולי. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פלפל, רוטב פלפל, בצל קצוץ קטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את האבוקדו ב 1/2, להסיר את הבורות, ולגרוף את הבשר מתוך הקונכיות שלהם לקערה גדולה. (אני משתמש בידיים שלי.) מיד מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב פלפל חריף, בצל, שום, מלח ופלפל וזורקים היטב. באמצעות סכין חדה, לחתוך את האבוקדו בקערה עד שהם לקוביות דק.
מערבבים היטב וטעם למלח ופלפל.