קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה

גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה
ממרח אבוקדו עם תירס טרי וצ'יפוטלה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמנת, אוזן של תירס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה, מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי, ו שרימפס ליים צ'יפוטלה ומטבל גוואקמולי עם עגבניות ותירס חרוך (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבוקדו מחית עם מיץ ליים בקערה בינונית. באמצעות סכין חדה, להסיר גרעיני תירס מקלח ולהוסיף תערובת אבוקדו. מערבבים עגבניות ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים צ ' יפוטלה ושמנת חמוצה בקערה קטנה; להקציף להתמזג. מערבבים תערובת שמנת לתוך תערובת אבוקדו. מתבלים במלח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של ממרח אבוקדו להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4
* צ 'ילי צ' יפוטלה מיובש, jalapeños מעושן משומר ברוטב אדובו. הם זמינים בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, ובשווקים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.