גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה
ממרח אבוקדו עם תירס טרי וצ'יפוטלה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמנת, אוזן של תירס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גוואקמולי עם תירס טרי וצ'יפוטלה, מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי, ו שרימפס ליים צ'יפוטלה ומטבל גוואקמולי עם עגבניות ותירס חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
אבוקדו מחית עם מיץ ליים בקערה בינונית. באמצעות סכין חדה, להסיר גרעיני תירס מקלח ולהוסיף תערובת אבוקדו. מערבבים עגבניות ובצל ירוק.
מערבבים צ ' יפוטלה ושמנת חמוצה בקערה קטנה; להקציף להתמזג. מערבבים תערובת שמנת לתוך תערובת אבוקדו. מתבלים במלח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של ממרח אבוקדו להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
* צ 'ילי צ' יפוטלה מיובש, jalapeños מעושן משומר ברוטב אדובו. הם זמינים בכמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, ובשווקים לטיניים.