פודינג לחם בורבון עם רוטב חמאה
פודינג לחם בורבון עם רוטב חמאה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 9 מנות . אם יש לך ויסקי, סירופ גלידה, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון.
הוראות
חותכים את הקרום מלחם באמצעות סכין משונן, ומשליכים את הקרום.
חותכים לחם לקוביות 1 אינץ'. מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד קלוי.
מערבבים היטב עם חלב דל שומן, סוכר חום, בורבון, תמצית וניל וביצים בקערה גדולה.
מוסיפים קוביות לחם וצימוקים, זורקים בעדינות. כיסוי וצינה 45 דקות.
תערובת כפית לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות או עד פודינג מוגדר.
יוצקים סירופ לתוך קערה קטנה למיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד חם.
מגישים סירופ עם פודינג לחם.