והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, לבן וניל ברי לחם פודינג עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, דבש, קרם מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג לחם שוקו-ברי לבן, ו פודינג לחם שוקולד ברי לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת 8×8 אינץ תבשיל קדרה עם שמן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
מורחים את קרם המרשמלו בתוך כל קרואסון לחתוך או למלא עם מרשמלו מיני ואז כריך אותו יחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוק
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
קרואסון
4 פרוסות סלמי דקות
3
מניחים בצלחת תבשיל.הכנס את הפרי פנימה, סביב ובין הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
להקציף את החלב, חלב שקדים, ביצים, דבש, גרידת וניל יחד.באופן שווה לשפוך את התערובת על הלחם.מכסים ומקררים למשך 2 שעות מינימום או לילה כדי לספוג את הנוזלים.כאשר מוכן לאפות מפזרים streusel מעורב לעקוף לכסות בנייר כסף.