פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת
פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. אם יש לך צימוקים זהובים, אגוז מוסקט טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פודינג לחם דלעת-זנגביל, עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר, ו פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 11 על ידי צלחת אפייה 7 אינץ
עבור הדלעת: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל מה שהם עוברים, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
עבור הפודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל לערבב היטב לשלב.
מערבבים את הלחם, צימוקים וג ' ינג ' ר בתבנית האפייה.
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם כדי לכסות ולתת לשבת במשך 15 דקות.
הערה של קוק: אתה לא יכול להשתמש בכל המילוי.
הוסף מילוי נוסף אם יש מקום בצלחת לאחר הלחם ספוג.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד מוגדר, על 20 עד 25 דקות.
זה נופל בקינוח! כדי לשרת, כפית את הפודינג לקערות ומפזרים אבקת סוכר של ממתקים על גבי.