פודינג לחם חזיר ושוויצרי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.29 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 232 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, שיני שום, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו פודינג לחם חזיר ושוויצרי, פודינג לחם מנגולד שוויצרי, ו פודינג לחם קרמל ללא ביצה, פודינג לחם מאודה ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל, חזיר ושום; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
חם
3
מסירים מהאש; מגניב.
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מסדרים קוביות לחם על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה, הופכים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
שלב חלב ו -5 המרכיבים הבאים (חלב דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת חזיר.