קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם חמאה תפוחים

פודינג לחם חמאה תפוחים
פודינג לחם חמאת תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתאים ל-12 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אגוזי מלך, שבבי אפיית קינמון נוספים, שבבי חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם תפוחים לבישול איטי עם רוטב חמאה חם, לחם פודינג חמאה, ו פודינג לחם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה ממיסים חמאה. מערבבים תפוחים וסוכר חום. מבשלים על אש בינונית 6-7 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מניחים קוביות לחם בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים את תערובת התפוחים, הצ ' יפס והאגוזי מלך; לזרוק למעיל. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, השמנת והווניל; יוצקים מעל תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מזלפים שבבי קינמון מומסים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קינמוןשבבי קינמון
6
מגישים חם. מקררים שאריות.