קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות18
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם טעים

פודינג לחם טעים
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם טעים עשוי להיות סופר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קרימפטים טעימים של עוגת חמאה, תמצית ונילן, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר ציון כף של 18%. נסו עוגת בוטנים טעימה עוגת שחמט קאנדי קייקס, פודינג לחם קרמל ללא ביצים, מאודה ללא פודינג לחם לאפות, ו פודינג לחם אכילה נקי (עשוי עם לחם תפוחים!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את פודינג הלחם:חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים כל קרימפט לשמיניות וזורקים עם קוביות הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הקציפו בקערה את הביצים, החלמונים והסוכר המגורר. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה עדינה בסיר על אש בינונית. מקציפים לאט את השמנת החמה לתערובת הביצים עד לאיחוד, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הווניל וציפוי הקרימפט השמור ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת הלחם ומערבבים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; אופים עד שקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
בינתיים מכינים את הדובדבן: מביאים את הסוכר החום, החמאה והסקוטש לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית; מבשלים תוך ערבוב 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את השמנת הכבדה והווניל ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
11
מעבירים את תערובת הדובדבן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומקציפים במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מורחים על פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
14
צילום: קאט טויטש

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.