קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם מלוח עם נקניק ופטריות

פודינג לחם מלוח עם נקניק ופטריות
אם יש לך בגט, מלח, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן, ו פודינג לחם מלוח עם נקניק ואסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 12 כוס מאפין פח עם תרסיס בישול nonstick ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הנקניק ומערבבים על החום עד שהשחימו ובישלו דרכו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את הלחם הקוביות לתערובת הביצים ונותנים לתערובת הביצה והלחם לשבת לפחות 30 דקות במקרר כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
6
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את תערובת הביצים מהמקרר, להוסיף את הנקניק ואת הפטריות ומערבבים לשלב. מצקת את תערובת פודינג הלחם לתוך קופסאות מאפין ואופים עד הסט, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
נקניקנקניק
לחםלחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
מצקתמצקת
8
הסירו את הפודינג מקופסאות המאפין לצלחת הגשה והגשו. להזמין 3 פודינגים למתכון עגול 2, נגיסות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
תפוחתפוח
לחםלחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
9
השתמש בשאריות מהמתכון הזה כדי להפוך את עקיצות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוח .
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
תפוחתפוח
לחםלחם
רוטברוטב