פודינג לחם מלוח עם נקניק ופטריות
אם יש לך בגט, מלח, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן, ו פודינג לחם מלוח עם נקניק ואסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 12 כוס מאפין פח עם תרסיס בישול nonstick ולהניח בצד.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הפטריות.
מוסיפים את הנקניק ומערבבים על החום עד שהשחימו ובישלו דרכו.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי והמלח והפלפל.
מוסיפים את הלחם הקוביות לתערובת הביצים ונותנים לתערובת הביצה והלחם לשבת לפחות 30 דקות במקרר כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
הסר את תערובת הביצים מהמקרר, להוסיף את הנקניק ואת הפטריות ומערבבים לשלב. מצקת את תערובת פודינג הלחם לתוך קופסאות מאפין ואופים עד הסט, על 30 עד 35 דקות.
הסירו את הפודינג מקופסאות המאפין לצלחת הגשה והגשו. להזמין 3 פודינגים למתכון עגול 2, נגיסות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוחים.
השתמש בשאריות מהמתכון הזה כדי להפוך את עקיצות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוח .