פודינג לחם קרואסון שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד קרואסון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 762 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמנת כבדה, מלח, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרואסון ופודינג לחם שוקולד, קרואסון ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג לחם קרואסון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקרואסונים לקוביות 1 אינץ'. אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות.
מניחים את הקוביות בתבנית אפייה חסינת נשימה.
בסיר, מחממים את החצי וחצי, שמנת ומלח על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהתערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום.
מוסיפים את השוקולד ומקציפים עד מומסים.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד-שמנת החמה. מסננים את התערובת על חתיכות קרואסון ולזרוק קלות.
בואו לשבת בעוד התערובת נספגת, לפחות 15 דקות. כפי שהוא סופג, לקפל את התערובת כמה פעמים כדי להבטיח אפילו השרייה.
כאשר מוכן לאפות, לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
קו מחבת צלייה כי הוא 2 אינץ ' עמוק וגדול יותר מאשר צלחת אפייה עם מגבות נייר. ממלאים את המחבת במים חמים מאוד ומניחים את צלחת פודינג הלחם בפנים.
אופים עד סט, על 40 עד 45 דקות.
מגישים חם, עם כף גלידת וניל על כל מנה.