קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם קרואסון שוקולד

פודינג לחם קרואסון שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד קרואסון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 762 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמנת כבדה, מלח, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרואסון ופודינג לחם שוקולד, קרואסון ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג לחם קרואסון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הקרואסונים לקוביות 1 אינץ'. אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
2
מניחים את הקוביות בתבנית אפייה חסינת נשימה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בסיר, מחממים את החצי וחצי, שמנת ומלח על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהתערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השוקולד ומקציפים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
6
מקציפים כל הזמן, מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד-שמנת החמה. מסננים את התערובת על חתיכות קרואסון ולזרוק קלות.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
קרואסוןקרואסון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בואו לשבת בעוד התערובת נספגת, לפחות 15 דקות. כפי שהוא סופג, לקפל את התערובת כמה פעמים כדי להבטיח אפילו השרייה.
8
כאשר מוכן לאפות, לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
קו מחבת צלייה כי הוא 2 אינץ ' עמוק וגדול יותר מאשר צלחת אפייה עם מגבות נייר. ממלאים את המחבת במים חמים מאוד ומניחים את צלחת פודינג הלחם בפנים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים עד סט, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חם, עם כף גלידת וניל על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל