פודינג לחם שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם שוקולד. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 384 קלוריות. תמורת 80 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם באגט, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ופודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13.
פורסים באגט לפרוסות של 1/4 אינץ' ומברישים צד אחד בחמאה מומסת.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ולתנור שחומם מראש עד להזהבה, כדקה.
ממיסים שוקולד צ'יפס במיקרוגל או בסיר כפול. לְהַפְרִישׁ.
בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים שמנת וחלב עד שהם מתחממים. לא לצרוך.
בקערה גדולה טורפים ביצים, חלמונים, 1/2 כוס סוכר ו-1 כף וניל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בתערובת שמנת חמימה מעט בכל פעם.
טורפים את תערובת הביצים לתוך השוקולד המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
מסדרים את פרוסות הלחם הקלוי, כשהצד החמאה כלפי מעלה, בכלי מוכן עד שהמנה מלאה.
יוצקים את תערובת השוקולד על הלחם ונותנים לנוח 40 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
מרפדים תבנית צלייה במגבת מטבח לחה.
מניחים תבנית אפייה על מגבת, בתוך תבנית צלייה, ומניחים תבנית צלייה על רשת התנור. ממלאים תבנית צלייה במים רותחים כדי להגיע עד מחצית דפנות התבנית.
אופים 40 עד 50 דקות, עד שהסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
להכנת רוטב, ממיסים שוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים פנימה 1 כף חמאה עד להמסה. מערבבים פנימה מים רותחים, 1/2 כוס סוכר וסירופ תירס עד לקבלת תערובת חלקה. מגבירים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה רותחים בעדינות 3 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כפית וניל.
להגשה: מחממים את התחתית של תבנית האפייה, משחררים את שולי הפודינג בעזרת סכין ואז הופכים פודינג קר על צלחת הגשה.
מגישים עם רוטב שוקולד חם.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדירן ופדרו שימנז. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.