פודינג לחם שוקולד לבן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.88 דולר למנה. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, תמצית ונילן, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את החלב, השמנת והסוכר. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה צ ' יפס עד להמסה. בקערה גדולה, מקציפים ביצים וניל. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
6
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות. לחשוף; לאפות 30 דקות יותר או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
בינתיים, עבור רוטב, בסיר גדול לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מרתיחים, ללא ערבוב, עד שמדחום ממתקים קורא 295 ליטר והתערובת הופכת לענבר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 4 דקות. מערבבים פנימה אגוזים ווניל. מערבבים לפני ההגשה.