פודינג לחם שוקולד מקסיקני
אם יש לכם סוכר מגורען, צימוקים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו פודינג לחם מקסיקני, פודינג לחם מקסיקני, ו Capirotada (פודינג לחם מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חמאה 8 על 8 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. תניח בצד.
מניחים את קוביות הלחם בתבנית אפייה מוכנה. להביא את החלב לרתיחה בסיר כבד גדול.
מוסיפים את השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק.
באמצעות מערבל יד חשמלי, לנצח את הסוכר, ביצים, חלמונים ביצה בקערה בינונית עד מעורבב. בהדרגה לטאטא את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצה.
מוסיפים את הצימוקים והקינמון.
תן לתערובת לעמוד במשך 1 שעה (כמה פודינג לא ייספג). יכול להיות מוכן ומקורר עד 2 שעות קדימה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד רק להגדיר והמרכז נע מעט כאשר המנה מזועזעת, כ 45 דקות. אבק עם אבקת סוכר ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.