פודינג לחם תפוחים וחמאת בוטנים
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Tidy Mom יש 31 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, לחם תבואה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים ארוחת בוקר פודינג לחם, ריס חמאת בוטנים גביע פודינג לחם, ו חמאת בוטנים שוקולד בננה פודינג לחם.
הוראות
מחממים מעל 350° גריז 2-ליטר מכוסה תבשיל עם 1 כפית מרגרינה; להפריש. ממיסים הנותרים 1 כף מרגרינה ב 12 אינץ מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה לבשל תפוחים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד הזהב. מערבבים בחמאת בוטנים ® Skippy וצימוקים עד חמאת בוטנים נמסה.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בלחם; להפריש.
תחליף ביצה להקציף, חלב, קינמון וסוכר חום בקערה גדולה; להפריש. לזרוק תערובת לחם עם תערובת ביצה. תהפוך לתבשיל מוכן.
הסר כיסוי ואופה 5 דקות נוספות או עד הזהב.
מפזרים, אם תרצה, עם אבקת סוכר.