פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת לימון, גרידת לימון, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.
הוראות
לרוטב הלימון, היכו יחד את הביצים והחלמון עם גרידה ומיץ.
מוסיפים את הסוכר והחמאה, ואז מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהרוטב מבריק ועבה כדי לצפות את החלק האחורי של הכף.
עבור הגלידה, נטישה frache קרם במכונת גלידה עד שהוא עבה.
הסר מן המכונה, ואז שיש ב 200ml של רוטב לימון מקורר לקפל דרך חתיכות מרנג.
העבר למקפיא במשך 3-4 שעות עד קפוא.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חמאה 4 תבניות פודינג בודדים קו הבסיסיםנייר חסין שומן. לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. בעדינות לקפל את הביצים קמח לסירוגין, קצת בכל פעם, עד בשילוב, ואז להוסיף את ההתלהבות ואת המיץ. כף לתוך תבניות, כך שהם שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות עד הזהב, עלה המשרד למגע. השאר להתקרר מעט, ואז להתברר. כדי לשרת, לחמם בעדינות את הרוטב, לשפוך מעל הפודינג וללוות עם הגלידה.