קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון

פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון
כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם גרידת לימון, גרידת לימון, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.

הוראות

1
לרוטב הלימון, היכו יחד את הביצים והחלמון עם גרידה ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
2
מוסיפים את הסוכר והחמאה, ואז מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים בעדינות. מערבבים עד שהרוטב מבריק ועבה כדי לצפות את החלק האחורי של הכף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר ולהשאיר להתקרר.
4
עבור הגלידה, נטישה frache קרם במכונת גלידה עד שהוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
הסר מן המכונה, ואז שיש ב 200ml של רוטב לימון מקורר לקפל דרך חתיכות מרנג.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
העבר למקפיא במשך 3-4 שעות עד קפוא.
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חמאה 4 תבניות פודינג בודדים קו הבסיסיםנייר חסין שומן. לנצח את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. בעדינות לקפל את הביצים קמח לסירוגין, קצת בכל פעם, עד בשילוב, ואז להוסיף את ההתלהבות ואת המיץ. כף לתוך תבניות, כך שהם שלושה רבעים מלאים ואופים במשך 20 דקות עד הזהב, עלה המשרד למגע. השאר להתקרר מעט, ואז להתברר. כדי לשרת, לחמם בעדינות את הרוטב, לשפוך מעל הפודינג וללוות עם הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג לימון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.