פודינג מאודה לחג המולד
פודינג מאודה לחג המולד דורש על 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך מילוי עוגת mincemeat, חמאה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פודינג מאודה לחג המולד, פודינג מאודה לחג המולד, ו פודינג מאודה לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
גריז אחד 2 ליטר עובש פודינג. לנפות יחד את הקמח, סוכר וקינמון; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים, החמאה, בשר טחון, רוטב חמוציות ודלעת.
מוסיפים לתערובת קמח ומערבבים עד חלקה; יוצקים לתוך עובש פודינג.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול, מעל חום בינוני, וממלאים 1/2 דרך למעלה עם מים רותחים.
מניחים את הפודינג על המדף. קיטור במשך 2 1/2 שעות.
בדוק את המחבת מדי פעם ולהוסיף יותר מים במידת הצורך. בדוק עבור doneness על ידי החדרת קיסם במרכז. כאשר המשרד, למקם את עובש פודינג על מתלה מחוץ למים במשך 10 דקות unmold.
הכן רוטב על ידי מיזוג יחד את השמנת החמוצה, גבינת שמנת וסוכר ממתקים. מגבונים בכפית מעל פודינג חם ומגישים.