פודינג מאודה ריבס
אם יש לכם ריבס, ביצים, קמח לגידול עצמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 23%. פודינג מאודה ריבס, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו כמו שאתה אוהב פודינג מאודה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את ריבס עם 75g/2oz של הסוכר ואת זנגביל על חום עדין עבור 2-3 דקות עד רק מתחיל לרכך.
גריז 900 מ " ל אגן פודינג. שים חמאה וסוכר הנותרים בקערה ושמנת יחד. מערבבים תמצית וניל, ואז להכות ביצים, קצת בכל פעם. לנפות קמח בזהירות לקפל לתוך התערובת.
כף ריבס לתוך החלק התחתון של האגן, ולאחר מכן כפית את תערובת ספוג על גבי ברמה מעל פני השטח.
חמאה פיסת נייר greaseproof מעט גדול יותר מהחלק העליון של אגן הפודינג. לעשות קפלים במרכז ולאבטח מעל החלק העליון של האגן. חזור עם חתיכת נייר, ואז לאבטח את כל העניין עם חוט.
מניחים במחבת חצי מלא מים רותחים. מכסים ומבשלים 1 שעות, בודקים באופן קבוע כי המחבת לא להרתיח יבש.
הסר כיסוי, הפוך את הפודינג על צלחת, ואז בזהירות להרים את אגן הפודינג.
מגישים עם קרם frache או קרם יחיד.