פודינג מח מתוק עם שעועית וניל
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו מח עצמות של בקר, חלב, מלח ים לא מזוקק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: גלידת וניל שעועית (בסגנון פודינג צרפתי), פודינג שעועית וניל קרמל מלוח, ו וניל שעועית חמאה, וניל שעועית שוקולד לבן מוס וסירופ וניל עבור עוגת חתונה.
הוראות
להביא עצמות מח לרתיחה ולתת להתבשל במשך 10 דקות. בזמן שאתה מחכה על מח מח מחממים תנור ל 177° ומניחים ארבעה ראמקין בצלייה גדולה pan.In קערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה, ביצה, חלב/קוקוס חלב, וניל, דבש ומלח.כאשר מח העצם מוכן, לגרוף את העצמות עם כפית מחוררת במקום בקערה כדי לנקז. אחרי שהם מקוררים קצת להשתמש סכין חמאה כדי לחלץ את מח.
מניחים אותו בקערה קטנה. להפריש לרגע בזמן שאתה שופך את תערובת הביצים לתוך הבלנדר או לצאת בלנדר טבילה.מח כף-אבל לא את השמן שנאסף בתחתית הקערה - לתערובת להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת פודינג לתוך כוסות, חלוקת שווה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות.
אופים עד פודינג ממוקמים במרכז, על 30-35 דקות.
הסר מהמים ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות לפני ההגשה. למעלה עם פירות, אם תרצה.