פודינג פירות חורף מקורמל
רפרפת פירות החורף Caramelized דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד עבור חורף. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חצי וחצי, חלמונים, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג פירות חורף מקורמל, פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו, ו פודינג אפוי בקרמל.
הוראות
Preheat ovento 350°f. חמאה וקמח קלות 9 סטנדרטי (1/3 כוס) כוסות מאפין. לנפות קמח ו next5 מרכיבים פעמיים לתוך קערה בינונית.
מערבבים 6 כפות מים פושרים עםvanilla בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה באור bowluntil גדול ורך.
להוסיף תערובת קמח ב3 תוספות לסירוגין עם מיםלהוסיף 2, להכות הבלילה עד blendedafter כל תוספת.
באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה mediumbowl עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף2 כפות סוכר ולהכות עד הפירדרגלוסי פסגות טופס. מקפלים 1/3 של לבנים intobatter כדי להבהיר, ואז לקפל להישאר whewhites. כפית 1/4 גביע הבלילה לתוך כל כוס מאפין מוכנה.
אופים מאפינס עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 17 דקות.מאפינס מגניב במחבת על מתלה לפחות 20minutes.
הסר מאפינס מחבת וcoolcompletely על מתלה. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. להחזיר מאפינס למחבת מאפין;כיסוי ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מלטבאטר במחבת גדולה ולא דביקה מעל mediumheat.
מפזרים סוכר על חמאה במחבת, ולאחר מכן מניחים פרוסות תפוח ופס slicesin שכבה אחת (אם אפשר) על גבי סוכר.להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשללא ערבוב עד הפרי הוא onbottom זהוב, לחיצה על שכבת asfruit טבחים ומפחית נפח, about8 דקות. הפוך פירות במחבת וצלצל עד הזהב, על 5 דקות.
Addcranberries ומבשלים עד מיצים במיומנותהם מופחתים על ידי כמחצית, על 2 דקות.
חום חצי וחצי בסיר heavylarge מעל חום בינוני רק לא מחומם דרך בועות טופס במחבת edgeof.
להקציף סוכר, חלמונים ביצה, ו seasalt בקערה בינונית; להקציף בקורנפלור.
בהדרגה להוסיף חצי חם וחצי לחלמון ולטפטף עד מעורבב. Returncustard לאותו סיר; מערבבים מעל mediumheat עד פודינג מתעבה, 2 to3 דקות.
לטאטא בחמאה, ואז 2 כפות-ברנדי.
מברשת העליון של מאפינס כמה פעמיםעוד 4 כפות ברנדי untilabsorbed.
מניחים 1 מאפין בכל אחד 8 קערות, כוסות, או כוסות קינוח. מחלקים caramelizedfruit בין קערות. מאפינס פודינג חם כפית ופירות בקערות (about1/3 כוס לכל). צינה לפחות 30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.לכסות ולשמור מקורר.
בואו לעמוד ב-roomtemperature 20 דקות לפני ההגשה.