קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג פרסי עם שושנה מוקצפת & חמאת דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מי ורדים, דבש ברור, חמאה, ומים כתומים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Faloodeh (פרסית עלה קרח מים), דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, ו לחם תירס (מואר) וחמאת דבש מוקצפת.

הוראות

1
להטות את התאריכים לתוך קערה עם הצימוקים, לכסות עם 200ml מים חמים מן הקומקום ולהניח בצד. בינתיים, משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר ומסדרים את הבסיס בדיסק של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את החומרים יבשים גרידת תפוז בקערה גדולה. מערבבים בתאריכים וצימוקים( ושריית נוזל), הוורד ומים כתומים, עם ביצים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תאריכיםתאריכים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים עד שהכל משולב. קצה לתוך האגן לכסות עם מעגל נייר קלף, ואז לסכל, ואז לקשור את השפה עם מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים את הפודינג על מכסה צנצנת הפוך במחבת גדולה ושופכים מים חמים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הקערה. מכסים את המחבת בעדינות קיטור במשך 4 שעות, ציפוי עם יותר מים במידת הצורך. ניתן לאכול את הפודינג מיד, מקורר ונשמר עד שבוע, או קפוא במשך 1 חודש. כדי לחמם, להפשיר לחלוטין או להסיר מהמקרר ואת מוגלה קיטור שוב במשך 30 דקות עד צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
כדי להפוך את החמאה, לטאטא את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מגישים את הפודינג בפלחי עם כפית של החמאה נמסה עליו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון

מרכיבים

250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תאריך מגולען, קצוץ בערךתאריך מגולען, קצוץ בערך300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקצימוק100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קליפה מעורבתקליפה מעורבת50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקד שלםשקד שלם50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיסטוק חלביפיסטוק חלבי175חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור175חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים1אוראו ממולאים כפוליםתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי2תפוזי גרידהתפוזי גרידה11 כף אורגנו מיובשמים כתומיםמים כתומים11 כף אורגנו מיובשמי ורדיםמי ורדים2largesביצים, מכותביצים, מכות175חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומן125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפית מלחכפית מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרתציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרת50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דבש צלולדבש צלול1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון1אוראו ממולאים כפוליםמי ורדיםמי ורדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.