קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש

פודינג פרסי עם ורדים מוקצפים וחמאת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג פרסי עם שושנה מוקצפת & חמאת דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מי ורדים, דבש ברור, חמאה, ומים כתומים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Faloodeh (פרסית עלה קרח מים), דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, ו לחם תירס (מואר) וחמאת דבש מוקצפת.

הוראות

1
להטות את התאריכים לתוך קערה עם הצימוקים, לכסות עם 200ml מים חמים מן הקומקום ולהניח בצד. בינתיים, משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר ומסדרים את הבסיס בדיסק של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את החומרים יבשים גרידת תפוז בקערה גדולה. מערבבים בתאריכים וצימוקים( ושריית נוזל), הוורד ומים כתומים, עם ביצים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תאריכיםתאריכים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים עד שהכל משולב. קצה לתוך האגן לכסות עם מעגל נייר קלף, ואז לסכל, ואז לקשור את השפה עם מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים את הפודינג על מכסה צנצנת הפוך במחבת גדולה ושופכים מים חמים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הקערה. מכסים את המחבת בעדינות קיטור במשך 4 שעות, ציפוי עם יותר מים במידת הצורך. ניתן לאכול את הפודינג מיד, מקורר ונשמר עד שבוע, או קפוא במשך 1 חודש. כדי לחמם, להפשיר לחלוטין או להסיר מהמקרר ואת מוגלה קיטור שוב במשך 30 דקות עד צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי להפוך את החמאה, לטאטא את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מגישים את הפודינג בפלחי עם כפית של החמאה נמסה עליו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות

מרכיבים

250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תאריך מגולען, קצוץ בערךתאריך מגולען, קצוץ בערך300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צימוקצימוק100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קליפה מעורבתקליפה מעורבת50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקד שלםשקד שלם50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיסטוק חלביפיסטוק חלבי175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים1אוראו ממולאים כפוליםתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי2תפוזי גרידהתפוזי גרידה12 כפיות אבקת שוםמים כתומיםמים כתומים12 כפיות אבקת שוםמי ורדיםמי ורדים2largesביצים, מכותביצים, מכות175דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מומסת, בתוספת תוספת עבור משומן125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפית מלחכפית מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרתציפוי סוכר, בתוספת תוספת לשרת50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דבש צלולדבש צלול1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון1אוראו ממולאים כפוליםמי ורדיםמי ורדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.