תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג פרסי עם שושנה מוקצפת & חמאת דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מי ורדים, דבש ברור, חמאה, ומים כתומים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Faloodeh (פרסית עלה קרח מים), דלעת כופתאות ממולא פרסית עם עלי כותרת של ורדים, ו לחם תירס (מואר) וחמאת דבש מוקצפת.
הוראות
1
להטות את התאריכים לתוך קערה עם הצימוקים, לכסות עם 200ml מים חמים מן הקומקום ולהניח בצד. בינתיים, משמנים אגן פודינג בן 1.5 ליטר ומסדרים את הבסיס בדיסק של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכים
טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מערבבים עד שהכל משולב. קצה לתוך האגן לכסות עם מעגל נייר קלף, ואז לסכל, ואז לקשור את השפה עם מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
4
מניחים את הפודינג על מכסה צנצנת הפוך במחבת גדולה ושופכים מים חמים מהקומקום עד שהוא מגיע באמצע הקערה. מכסים את המחבת בעדינות קיטור במשך 4 שעות, ציפוי עם יותר מים במידת הצורך. ניתן לאכול את הפודינג מיד, מקורר ונשמר עד שבוע, או קפוא במשך 1 חודש. כדי לחמם, להפשיר לחלוטין או להסיר מהמקרר ואת מוגלה קיטור שוב במשך 30 דקות עד צנרת חם.
פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.