פודינג קיץ
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מים, פטל, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יום לפני שאתה מתכנן לשרת את הפודינג, קו קערת ערבוב 2 ליטר עם ניילון נצמד. קו לעטוף פלסטיק עם פרוסות לחם לבן, זמירה כדי להתאים כך החתיכות להתאים יחד בצורה מסודרת. שמור מספיק לחם כדי לכסות את החלק העליון של הפודינג.
בסיר, לשלב את ריכוז מיץ תפוחים ואת כל פירות יער. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד התותים מתחילים לרכך, על 1 דקה. כבה את החימום מיד.
ערבוב, להמיס את הג ' לטין במים, ולאחר מכן להוסיף את התערובת פירות יער ומערבבים לשלב. כף לתוך הקערה מרופדת לחם. מכסים עם פרוסות הלחם שנותרו, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומעט משקל אותו למטה. תירגע בן לילה.
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהוא יוצר פסגות רכות.
הסר את הפודינג מהמקרר ולהסיר את עטיפת הפלסטיק. בזהירות להפוך את הפודינג על מגש, להסיר את הקערה ואת לעטוף פלסטיק.
מגישים בפרוסות עם קצפת למעלה.