פודינג קיץ עם אוכמניות ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג הקיץ עם אוכמניות פטל. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 557 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך אוכמניות, לחם כגון פולמן, ליווי: גלידת ורבן לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: פודינג קיץ עם אוכמניות ופטל, אוכמניות או פטל עם שמנת, ו וודקה Spritzer עם פטל אוכמניות.
הוראות
חותכים לחם לפרוסות 14 (בעובי 1/2 אינץ').
חותכים את סיבוב 3 אינץ מ 1 פרוסה ולשים בתחתית הקערה. קו בצד של קערה עם 10 פרוסות, חופפים אותם מעט.
מביאים פירות יער, סוכר ומיץ לימון לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד גרגרי יער להתמוטט ולשחרר את המיצים שלהם, על 8 דקות. כף פירות לתוך מסננת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 15 דקות. כפית סחטה פירות לתוך קערה מרופדת לחם (מיצי מילואים) ומכסה לחלוטין עם לחם שנותר, חיתוך לחם כדי להתאים.
יוצקים מיצים באופן שווה על לחם, מוודאים שכל הלחם רווי. מכסים את הפודינג ישירות עם פיסת נייר שעווה ומניחים צלחת 7 אינץ', הפוכה, על גבי נייר. שים משקל 1-1 1/2 פאונד (כגון פחית גדולה) על צלחת וצינה לפחות 8 שעות.
הסר משקל, צלחת, נייר שעווה מגש הפוך על קערה, ולאחר מכן להפוך את הקערה על מגש. בזהירות unmold.
פודינג יכול להיות מקורר (עם משקולות) עד 3 ימים.