פודינג קרמל
מנה אחת מכילה 3780 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך חלב, ציפוי קצפת מגניב, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, ו פודינג קרמל לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב, קרמל וקינמון בסיר בינוני; מבשלים על חום בינוני עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להפריש. מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקציף חוט עד קצף. בהדרגה להוסיף תערובת קרמל, להכות עד מעורבב היטב.
לזרוק קוביות לחם עם צימוקים משומן 2 qt. תבשיל קדרה.
מוסיפים תערובת קרמל; מערבבים בעדינות עד שקוביות הלחם מצופות באופן שווה.
מניחים תבשיל בתבנית אפייה גדולה מלאה במים חמים 1-1 / 2 אינץ'.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף ושקדים.