פודינג ריזוטו שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג ריזוטו שוקולד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר, שעועית וניל, חתיכת שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פודינג אורז ריזוטו עם סוכר חום ווניל, ריזוטו חלב קוקוס (פודינג אורז Arborio), ו בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את החלב, הסוכר ואת פולי הוניל לבישול חשוף על אש נמוכה במשך 10 דקות כדי להחדיר טעם וניל.
הסר את תרמילי שעועית ולשמור את החלב חם.
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום מתון. מערבבים את האורז ומבשלים, ערבוב עד האורז חם, על 2 דקות. התחל להוסיף את החלב החם 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות והוספת חלב יותר כאשר התוספת הקודמת נספגה. התאם חום כדי לשמור על רתיחה נחמדה. זה ייקח בערך 20 דקות עבור האורז להיות שמנת ואל דנטה. ייתכן שלא תצטרך את כל החלב.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בחמאה הנותרת, ושוקולד קצוץ.
מפזרים אגוזי לוז קצוצים, מגלחים שוקולד לבן מלמעלה ומגישים.