, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רום, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Budino di ריקוטה (פודינג ריקוטה), פודינג ריקוטה: Budino di ריקוטה, ו 663. פודינג ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
זו חזרה רצינית מהילדות שלי. יש לי זיכרון של אמא שלי מוציאה את זה מהתנור ויכולתי להריח את השוקולד והשקדים יותר מכל דבר אחר. כל כך טעים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של מחבת כיכר 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
3
מוסיפים 2 ביצים שלמות לסיר קטן ומכסים אותם במים קרים. מביאים את המים לרתיחה עדינה על חום בינוני. כאשר המים רותחים, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים את הביצים במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
הסר את הביצים מן הסיר ולהפעיל אותם מתחת למים קרים כדי למנוע מהם overcooking.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בקערה בינונית מוסיפים את הריקוטה ומקציפים עד ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מוסיפים את הסוכר, הרום, השוקולד והשקדים ומערבבים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
שקדים
סוכר
רום
7
לקלף את הביצים קשות ולשים את החלמונים דרך מסננת קטנה כדי לשבור אותם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשה
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
8
מוסיפים את החלמונים לתערובת הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
גבינת ריקוטה
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, להוסיף את 2 חלבוני ביצה להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 3 עד 5 דקות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה עם מרית גומי, שמירה על כמה שיותר fluffiness ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
מקציף
קערה
10
מעבירים את התערובת למחבת הלחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
11
שים את המחבת לאמבט מים רדודים ואופים, ללא הפרעה, במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
הסר את המחבת מהתנור ומאמבט המים. אפשר להתקרר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
מפזרים מגע של גרידת לימון וכמה שוקולד על כל מנה בודדת.