פודינג שוקולד כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג שוקולד כפול. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, שוקולד, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד כפולה, פודינג שוקולד כפול, ו עוגת פודינג שוקולד כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא ביצים; להפריש.
בסיר בינוני, לשלב חלב, סוכר מגורען, קמח ומלח עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה.
לטאטא על 1 תערובת חמה כוס לביצים. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה לתוך סיר, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מאוד, על 1 דקה.
כפית 2 1/2 כוסות פודינג חם לתוך קערה בינונית; מערבבים בשוקולד semisweet עד חלקה.
מוסיפים שוקולד לבן לפודינג שנותר בסיר; מערבבים עד חלקה.
בואו להתקרר במשך כ 30 דקות, לטאטא כל פודינגים מדי פעם כדי לשמור על העור מפני יצירת.
כפית חצי פודינג שוקולד למחצה לתוך קערת זכוכית 6 כוסות, ישר צדדית; לקרר במשך 10 דקות. למעלה עם פודינג שוקולד לבן; לקרר במשך 10 דקות. שאריות פודינג שוקולד על גבי הכף. להכניס למקרר עד סט, כ -3 שעות.
קצפת שמנת כבדה וסוכר ממתקים עד שהתערובת נוקשה. כפית על גבי פודינג ומפזרים שבבי שוקולד, אם תרצה בכך.