קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס

פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, עגבניות, פולנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, In-The-קליפה תירס על קלח, ו קליפת תירס מאודה סנאפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. גריז 12 כוס מאפין פח בתוספת 6 כוסות של פח נוסף.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לקצץ את צמרות עלים של קליפות מכל אוזן של תירס לחתוך דרך החלק התחתון של cob כדי להסיר בקלות רבה יותר את הקליפות. להשליך את הקליפות החיצוניות הקשוחות יותר, לקצץ את כל חלק מעוקל נוסף של הקליפות הפנימיות רך יותר, לקרוע את הקליפות בחצי לאורכו עד שיש לך 36 רצועות על רוחב של פחיות מאפין שלך. Blanch במים עד שהתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לנקז ולתת מגניב.
4
מחזיק את הקורים זקוף על קרש חיתוך, לחתוך את הגרעינים את הקורים, ולאחר מכן למדוד 1 כוס; להזמין כל גרעינים נוספים לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים את הקרם והחלב בסיר קטן, ולהשתמש בחלק האחורי של סכין כדי לגרד כל תירס ומיצים הנותרים מן הקורים לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את הקורים במחבת (לשבור אותם לשניים כדי להתאים), להביא לרתיחה, ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות. אפשר להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את הפנצ ' טה במחבת קטנה מעל חום בינוני וחום עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסננים על מגבות נייר (לשמור את השומן הנותר כדי להחליף חלק מהחמאה, אם אתה רוצה).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
לפני ערבוב הבלילה, לחץ על רצועת קליפות תירס לתוך פח מאפין, העליון עם רצועה דקה לעשות דפוס צלב עם הקצוות מזדקר. חזור להשתמש בקליפות הנותרות (אם הקליפות קופצות ממקומן, פשוט לתקוע אותם שוב) עד שיש לך בשורה 18 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
10
הסר את הקלחי מתערובת הקרם המקורר והנח את התערובת בקערה גדולה עם הביצים, החמאה, הקמח, הפולנטה, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הפלפל והקאיין. מקפלים את 1 גרגרי תירס כוס, עגבניות, חצי הפנצ ' טה, ואז לשפוך לתוך הסלים מוכנים. למעלה עם pancetta הנותרים ואופים עד המשרד, על 20 דקות. השתמש מרית סיליקון צר או סכין ערב כדי להסיר את puddings מהמחבת לשרת מיד, או מעט חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פולנטהפולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1צביטהקמצוץ של קאייןקמצוץ של קאיין2אוזני תירסאוזני תירס4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, חתוכה לקוביות קטנותפנצ'טה, חתוכה לקוביות קטנות1צביטהקורט פלפל טחון טריקורט פלפל טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה או קמח תירספולנטה או קמח תירס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח או תערובת של חמאה שניתנו שומן pancetta, נמס ומקוררחמאה ללא מלח או תערובת של חמאה שניתנו שומן pancetta, נמס ומקורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות