פודינג תירס מאודה עם סרטן
מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם גרעיני תירס או, חלב, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג תירס טרי, קציר פודינג תירס, ו פודינג תירס אישי עם בייקון-תפוחי אדמה קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תירס בסיר 1-ליטר של מים מלוחים רותחים מכרז מאוד, 3 עד 5 דקות, ולנקז במסננת.
חלב פירה ותירס חם בבלנדר עד כמעט חלקה, ואז כוח דרך מסננת דקה מאוד לתוך קערה, השלכת מוצקים.
לטאטא בביצה ומלח ולחלק פודינג בקרב ramekins.
רפרפת אדים באוניית קיטור להגדיר 1 אינץ ' מעל מים רותחים, מכוסה במכסה, עד המרכזים נקבעים וסכין דק מוכנס למרכז של פודינג 1 יוצא נקי, 6 עד 8 דקות.
הסר ramekins מ steamer עם מלקחיים פודינג מגניב מעט.
קוצצים גס 1/4 כוס crabmeat ושאר מילואים לשימוש אחר.
מחממים חמאה במחבת כבדה קטנה מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים סרטן, ערבוב מתמיד, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מערבבים בעירית.
* תערובת פודינג ניתן להכין ושפך לתוך ramekins 1 יום קדימה ומקורר, משטחים מכוסים בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני האידוי.