פודינג תירס מתובל
אם $1.29 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג תירס מלוח יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. אם יש לך גרעינים תירס, פלפל חלפיניו, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פודינג מאודה מתובל, Chawanmushi (פודינג ביצה מאודה מלוח), ו פודינג מלוח עם סרפדים פראיים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350 F. מעיל קל ארבע כוסות פודינג 5 אונקיה עם ספריי בישול ירקות.
מניחים את הכוסות במחבת צלייה 9 על 9 אינץ'. במחבת בינונית, לשלב את השמן, בשר חזיר, חלפיניו, עגבניות, בצל ירוק.
מטגנים מעל חום בינוני עד שהירקות רכים אך לא חומים. מערבבים את התירס ומחלקים בין הכוסות פודינג. מעל כל אחד עם חלק מהגבינה. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להתמזג קרם, חלב, ומלח.
מניחים את מחבת הצלייה על מדף התנור.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הכוסות.
אופים כ 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.