פודינג תירס פקאן מהפך הוא תוספת המגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי פקאן, חמאה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 25%. מתכונים דומים: פודינג תירס מהפך, מהפך חמוציות פקאן סקונס, ו מהפך פקאן הפוך עוגה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו קמח תירס וסודה לשתייה. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים תירס, תירס ובצל בסגנון שמנת. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
יוצקים חצי תערובת לתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים גבינה וג ' לפנוס. למעלה עם הבלילה שנותרה; מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
רוטב חמוציות, להגשה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 45-50 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.