פודינג תרד פרמזן עם פריקו נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ביצים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג תרד פרמזן עם פריקו, חציל מוקרם בפרמזן פודינג, ו עוגת גבינת פרמזן עם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל בחמאה, מכוסה, בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים תרד ומים ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
3
מסננים בתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, לחיצה על תרד. (להשליך נוזל.)
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
מחממים תנור ל 177°. מחבת springform שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
5
מקציפים יחד ביצים, חלב, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה גדולה, ואז מערבבים בתרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
גבינה
מוסקט
פלפל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
כף למחבת springform, מתפשט באופן שווה, ואופים עד פודינג מוגדר כבר לא רטוב במרכז, 50 עד 55 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להפעיל סכין חדה סביב קצה כדי לשחרר ולהסיר את הצד של מחבת.