קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פוזילי בוקאטי עם סרטני צדפים רכים, פלפלים חריפים ואסקרול

פוזילי בוקאטי עם סרטני צדפים רכים, פלפלים חריפים ואסקרול
Fusilli Bucati עם סרטנים מעטפת רכה, פלפלים חמים Escarole עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2149 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 112 גרם שומן. אם יש לכם שום, גזר, escarole, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. נסו סרטנים רכים מתובלים, בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים, ו סרטני צדפים רכים עם סלט פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקות סרטנים רכים על ידי חיתוך את פניהם עם זוג מספריים והסרת החצאית.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
חותכים לחצי ומניחים בצד.
4
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד לעישון, מוסיפים בצל, אנהיים, jalapenos ומבשלים עד שהתרככו, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את חתיכות הסרטן וממשיכים לבשל עד שהסרטנים אדומים וחזקים. היזהר לא לשבור את הסרטנים עם ערבוב אגרסיבי.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
6
מוסיפים את היין הלבן ואת רוטב העגבניות ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
7
מוסיפים escarole ומבשלים עוד 1 דקה עד escarole נבול ולהסיר מהחום. זרוק fusilli לתוך מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה (כ 7 עד 9 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פוזילי.פוזילי.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מסננים פסטה היטב במסננת ושופכים פסטה חמה במחבת עם סרטנים. חזור לחום בינוני וזרוק למעייל היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים לתוך מגש חם ומגישים מיד.
10
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)