פוזילי עם לבבות ארטישוק ופרמזן שמנת
פוזילי עם לבבות ארטישוק ופרמזן קרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק עם בצל, חומץ בלסמי וגבינת פרמזן, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.
הוראות
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות. מערבבים את הלבבות שמנת, מלח, פלפל, ארטישוק. לבשל עד רק מחומם דרך, על 3 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב שמנת, פרמזן, ועירית.
משומר לעומת לבבות ארטישוק במרינדה: אנחנו מעדיפים מאוד לבבות ארטישוק משומר לסוג במרינדה שמגיעים בצנצנות קטנות. אלה במרינדה לעתים קרובות יש טעם חריף. בעת שימוש בארטישוקים משומרים, לנקז ולשטוף אותם ראשון כדי להסיר כל טעם "מתכתי" מהפחית.
המלצת יין: ארטישוק בדרך כלל להפוך יינות נראים מתוקים. לפיכך, אנו מציעים יין אדום או לבן עם המון חומציות. ברברה או דולצ ' טו מאזור פיימונטה באיטליה או פינו ביאנקו איטלקי או סוביניון בלאן יתאימו לכולם.