פוזילי עם נקניק עוף חריף, עגבניות, וגבינת ריקוטה
פוזילי עם נקניק עוף חריף, עגבניות, וגבינת ריקוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שום, פוזילי, פתיתי פלפל אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף, ברוקולי, ועגבניה דובדבן Fusilli, פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה, ו עוף Fusilli עם תרד & גבינת Asiago (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד משחימים ומבשלים דרך, כ -10 דקות.
הסר את הנקניק, וכאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לפרוסות 1/4 אינץ'.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל 30 שניות יותר.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיף את הנקניק, עגבניות, מים, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים וזורקים עם הרוטב, הריקוטה, ואת 1/4 הנותרים מלח כפית.
המלצת יין: החומציות של העגבניות והחריפות של הנקניק מתאימה ביותר ליין אדום עם טאנין רך וחומציות טובה. נסה סנג 'ובזה מטוסקנה כגון קיאנטי קלאסיקו או רוסו די מונטלצ' ינו או לחפש גרסה מקליפורניה.