רכיכה ופאייה צ'וריסו עם זעפרן ודיו דיונון אורז יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך דיונון תינוק, ציר עוף, צ'וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד, אורז זעפרן עם צ'וריסו, ו פאייה רכיכה עם פרגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים עגבניות בתבנית אפייה קטנה וטפטוף עם הדבש ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וצולים עד שמתרככים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עגבנייה
דבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
תוסיף את הלובסטרים ותכסה את הסיר. להביא את המים בחזרה לרתיחה, להפחית את החום, ולהמשיך לבשל במשך 12 עד 15 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בואו מגניב ולהסיר בשר. להשאיר טפרים שלמים, לחתוך בשר גוף לקוביות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
6
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את צ ' וריסו לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה או במחבת פאייה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ובטחון למשך דקה אחת. מתבלים את הדיונון במלח ופלפל, כדי לטעום ולהוסיף למחבת. המשך לבשל 2 עד 3 דקות נוספות עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
שרימפס
דיונון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את שניהם rices, מלאי, אפונה, עגבניות, לובסטרים, צ ' וריסו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
עגבנייה
צ ' וריסו
מלאי
אפונה
10
מניחים את המולים וצדפות בסיר עם כוס מים; לכסות את הסיר ומבשלים עד צדפות ומולים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
צדפות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את הצדפות והמולים לאורז. מקפלים את פטרוזיליה ולימון איולי ומערבבים עד בשילוב, מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מולים
פטרוזיליה
איולי
צדפות
לימון
אורז
12
מגישים באופן מיידי.
13
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
15
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל. תביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
16
מוסיף את הזעפרן למניה מבעבעת ולתת לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
מלאי
17
מוסיפים את המניה החמה לאורז ומניחים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת ולתת לבשל 15 עד 18 דקות, להסיר כיסוי מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
20
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אורז
21
הוסף את דיו דיונון למניה מבעבעת ולתת לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
מלאי
22
מוסיפים את המניה החמה לאורז ומניחים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת ולתת לבשל במשך 15 עד 18 דקות, להסיר כיסוי מוך עם מזלג
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
23
מניחים את השום, מלח, חלמונים, מיץ לימון, גרידה במעבד מזון או בלנדר ולעבד עד חלקה. מוסיפים לאט את השמן, טיפה אחר טיפה בהתחלה, עד מעובה. מתבלים בפלפל לבן, לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.