פוזילי עם צדפות ואפונה
פוזילי עם צדפות ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם פלפל, צדפות ים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Fusilli עם שומר, צדפות & Pernod, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו צדפות ואפונה מתוקה.
הוראות
הסר; הוסף פסטה למים רותחים ומבשל על פי כיוונים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף צדפות; לצרוב 1 דקה לכל צד ולהסיר.
להוסיף אפונה ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 1 דקה.
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד מומס. מערבבים במרק, מיץ לימון, מלח ופלפל; מבשלים 30 שניות.
הסר מהחום; החזר צדפות לתערובת.
מוסיפים תערובת צדפות ובזיליקום, וזורקים.