קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פוזילי עם צדפות ואפונה

פוזילי עם צדפות ואפונה
פוזילי עם צדפות ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם פלפל, צדפות ים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Fusilli עם שומר, צדפות & Pernod, פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, ו צדפות ואפונה מתוקה.

הוראות

1
מרתיחים מים בקומקום.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף אפונה; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר; הוסף פסטה למים רותחים ומבשל על פי כיוונים.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף צדפות; לצרוב 1 דקה לכל צד ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף אפונה ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד מומס. מערבבים במרק, מיץ לימון, מלח ופלפל; מבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום; החזר צדפות לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים פסטה; לחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים תערובת צדפות ובזיליקום, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים חם.